Декор на модерна баня със свежо излъчване

красива баня

Модерната баня е място, където можете да се отпуснете и да се насладите на момента. Тя трябва да бъде едновременно практична и красива. Ако търсите начин да придадете на вашата баня свежо излъчване, ето няколко идеи:

Цветове

Повечето модерни бани се отличават с контрастни цветове като сиви, бели и черни. Модерният стил на декор избягва ярките цветове в полза на неутрална, естествена палитра. Добавете отличителни шарки или текстури, изобразени като тапети или стенни картини, за да добавите визуален ефект. Завършете визията с нюанси на кафяво върху модерна малка мивка за баня, плочки или плот за тоалетка от естествен камък – кварц, мрамор, гранит или стъкло.

Материали за баня

Естествените материали определят днешния модерен декор за баня. Дървото и камъкът са най-често срещаните избори. От мраморни плотове за тоалетки до дъбови тоалетки за баня и вани, изработени от полиран камък, модерната баня използва материалите в най-естественото им състояние – без оцветяване или боядисване. Например, можете да затоплите банята си с ъглова тоалетка от твърда дървесина и плот за тоалетка от естествен камък.

Форми

Модерните форми за баня са прави и геометрични. Ще намерите остри ъгли вместо извити елементи с ръбове. Фокусирайте се върху чисти линии и минималистични опции, за да създадете модерен декор за пространство, който се откроява. Елементи за баня, като мивките за баня трябва да са тесни, елегантни и да осигуряват ефективно използване на пространството. Изберете правоъгълна форма вместо кръгли мивки и вани. Съчетайте формите си с плочки и подове за хармонизиран модерен декор за баня.

Мебели и аксесоари

Поддържайте мебелите и аксесоарите си опростени. Можете да добавите саксийно растение, за да вдъхнете живот на изчистената си баня, а квадратен стол може да се съчетае с ъгловата ви мивка за баня. Закачалките за кърпи са минималистични или стоящи до ваната, може да исталирате лира за баня на стената. За душове в банята, изборът на напълно прозрачни врати и каменен завършек може да завърши вашия модерен вид на банята.

Елементи на декора

Не забравяйте да съчетаете елементите на декора си с цветовете и материалите на банята си. Основното правило при създаването на модерни пространства е да се придържате към естественото и семплото. Нищо не трябва да изглежда неуместно. Осветителните тела могат да имат заоблени, правоъгълни или квадратни абажури, което добавя поразителен щрих към цялостния модерен декор на банята.

красив дизайн на баня

Дайте на банята си уникална визия

Независимо дали искате да инсталирате плот ъглова мивка или дизайнерска лира за баня, Фирма „ОНАСИСС ЕООД“ е признат лидер за ремонтни на жилища, строителни и сервизни работи и ще направи за вас чудеса, за да може да се радвате на вашата комфортна баня и усмивката да не слиза от вашето лице.

С въображение и творчество можем да създадем модерна баня, която е едновременно функционална и красива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *