Предимства на термо тениските и как да изберем подходящата

МЪЖКА термо ТЕНИСКА БЕЗ РЪКАВ

Термо облеклото на Евиза е изработено от материали с подходяща тъкан и е предназначено да отвежда потта от кожата, да предпазва тялото от охлаждане в студените дни и да осигурява приятна прохлада в горещите дни.

Следователно термо тениската е отличен избор за активни хора, които искат да осигурят максимален комфорт, докато спортуват. 

Какви са предимствата на термо тениска, как да изберете правилния размер и как да се грижите за нея, така че облеклото да запази уникалните си свойства за дълго време?

Защо си струва да инвестирате в покупката на термо тениски?

Целта на термооблеклото е да осигури максимален комфорт при интензивни физически натоварвания. По време на активност тялото ни се поти повече, което означава, че обикновените дрехи могат да залепнат за тялото и да причинят дискомфорт. За да компенсирате това, обикновена памучна тениска не е достатъчна – под въздействието на потта тя става влажна и следователно губи свойствата си.

Термо тениската има уникални свойства, които позволяват да се премахнат негативните усещания, свързани с отделянето на пот.

Термооблеклото е изработено от специална тъкан от влакна – предимно памук и вълна, която е предназначена да отвежда потта от повърхността на кожата и осигурява топлинен комфорт.

Тениска за бягане

В студените дни термо тениската предпазва добре тялото от охлаждане, докато в по-топлите дни подпомага по-бързото изпаряване на потта от кожата, осигурявайки приятно усещане за прохлада върху кожата.

Термо тениска за лято или зима

Освен че премахва излишната влага от кожата, термоактивната тениска създава топлоизолация, т.е. предпазва тялото от прекомерно охлаждане. В това отношение термо облеклото се разделя на три групи : топло ( зимно ), средно ( целогодишно ) и леко ( ефирно за лятото ).

Това разделение Ви позволява незабавно да отговорите на въпроса коя термо тениска ще е подходяща за лятото и коя термо тениска за планината ще бъде оптималният избор.

В топлите летни дни си струва да изберете тънка и ефирна тениска, която ще поддържа постоянна телесна температура и ще осигури добра циркулация на въздуха.

Когато температурите варират около нула градуса по Целзий, трябва да изберем термо облекло, което да поддържа тялото топло.

В много студени дни си струва да изберете тениска от мериносова вълна, която ще осигури отлична топлоизолация.

В каталога на онлай н магазин Евиза можете да изберете Вашата тениска в разнообразие от цветове и модели. 

Как да изберем правилния размер и как правилно да се грижим за термо тениските?

Когато се запитаме каква термо тениска ще е най-подходяща за нас, ключовият въпрос е изборът на правилния размер.

Термооблеклото трябва да стои добре и да прилепва към тялото като „втора кожа“. Твърде широка тениска няма да се справи оптимално с излишната пот и в резултат на това няма да изпълнява правилно функцията си.

Преди да направите покупка, струва си внимателно да прочетете таблиците за измерване и да изберете размера на тениската въз основа на тях.

След като имате термо тениска, трябва да помислите как да перете този тип дрехи , така че да запази уникалните си свойства за дълго време.

Грижата за термо облеклото е сравнително лесна – просто прочетете внимателно инструкциите на етикета и следвайте информацията, съдържаща се там.

При тениски от естествени материи с еластан трябва да се избягват високи температури.

Заключение

Най-добре е термо тениските да се перат на ръка в хладка вода с добавяне на меки перилни препарати, предназначени за грижа за спортни дрехи. След измиване ги изсушете на сухо и проветриво място, далеч от радиатори. Не забравяйте също, че термооблеклото не трябва да се глади, тъй като може необратимо да увреди влакната от които е материята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *