Как да изберете вечерна рокля голям размер за 8 март?

РОКЛЯ ДЕКОРАТИВНО ДЕКОЛТЕ | evizabg.com

1- Изберете дрехи с тъмни цветове

Можете да направите излишната част от тялото ви да изглежда по-стройна, като изберете по-тъмен тон, където и да се намира. Можете дори да създавате тон след тон, като използвате различни нюанси от един и същи цвят. Можете да получите по-модерен външен вид.

2- Дайте шанс на модели, които покриват ръцете ви

Като жени с по-големи размери, частта, която привлича вниманието, обикновено са ръцете… Дори горната част на тялото ви да е малка в сравнение с тялото ви, изборът на модел, който прегръща тялото ви, но покрива ръцете ви, ще ви накара да изглеждате по-слаби, отколкото сте. Много е важно моделът, покриващ ръцете, да е от шифон и да е с широка, а не тясна кройка. Облечена с такава рокля за Осми март със сигурност ще се чувствате комфортно.

3- Подчертайте слабата си страна

Ако талията ви е малка, изберете дрехи, които ще подчертаят талията ви, а ако бедрата и краката ви са малки, изберете дрехи, които ще подчертаят тези части. Големите жени с тънка талия могат да избират дрехи, които покриват горната част на тялото и талията им и да използват тънки колани, докато големите жени с тънки крака могат да избират къси вечерни рокли за Осми март.

4- Ако долната част на тялото ви е широка, изберете дълги и вечерни рокли от тюл

Ако горната част на тялото ви е по-малка от долната, можете да изберете вечерна рокля с големи размери, която е тясна отгоре и стегната отдолу, но има слоеве от тюл. Добавянето на слоеве към полата няма да ви накара да изглеждате по-дебели, а напротив, ще размие наднорменото ви тегло и ще ви накара да изглеждате балансирано.

5- Можете да използвате геометрични шарки

Вечерните рокли с шарки с текстурирана материя и вертикални ивици ще ви направят да изглеждате по-стройни, отколкото сте на празника на жената. Тук можете да изберете свежи тонове, без да прибягвате до черното.

6- Можете да изберете вечерни рокли с V-образно деколте и подплатени рамене за вечеря за празника на жената

V-образното деколте винаги ви кара да изглеждате по-високи, отколкото сте в действителност, докато подплънките повдигат горната част на тялото и балансират горната и долната част на тялото. Ако имате къси крака, визуално ще балансирате пропорциите на тялото си, като носите подплатена вечерна рокля с v-образно деколте и колан под гърдите и съчетаете този тоалет със стилет, който подхожда на тена на кожата ви.

7- Вечерните рокли A-кройка ще бъдат вашият спасител

Едно от незаменимите неща за жените с голям размер са вечерните рокли с А-силует. Благодарение на леката му ширина, вашите излишни части ще бъдат покрити и ще имате стилна визия за 8 март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *